طلایاب

طلایاب

طلایاب

با سلام خدمت تمام علاقه مندان به عرصه کاوشگری در ابتدای این مقاله باید بگوییم برخلاف باور خیلی ها، هر فلزیابی طلایاب نیست. در واقع دستگاهی طلایاب است که می تواند فرکانس های یونیزه شده طلاهای قدیمی و جدید را شناسایی کند. یعنی قادر باشد به راحتی طلا را تشخیص داده و از سایر فلزات تفکیک کند.

دستگاه طلایاب حرفه ای

فلزیاب های نقطه زن به دو دسته VLF و دستگاه های پالسی تقسیم می شوند. دستگاه هایی که از سیستم VLF بهره می برند می توانند فلزات را در عمق کمتر از دو متر کاوش کنند. این سیستم بیشتر برای فلزیاب های تفریحی بکار می رود و همچین دستگاه هایی فلزیاب تخصصی به حساب نمی آیند.

اما فلزیاب های PI یا پالسی، دستگاه هایی هستند که می توانند در عمق های بالاتر از سه و چهار متر هم عملیات کاوشگری را انجام دهند. این دستگاه ها از نقطه زن های تخصصی هستند و دفینه های باستانی را فقط می توانیم با این نوع دستگاه بدست آوریم.

طلایاب
طلایاب

البته عمق کاوش بالا یکی از خصوصیات یک دستگاه طلایاب حرفه ای است. تفکیک فلزات با ارزش از کم ارزش هم از ویژگی های اصلی این گونه دستگاه ها است. در واقع دستگاه های حرفه ای را همین قابلیت ها و امکانات عالی از سایر دستگاه های موجود متمایز کرده است.

با این سیستم تفکیک، فلزیاب می تواند در یک محیط تنها طلا را شناسایی کند و این عملکرد، کار کاوشگری را بسیار ساده می کند. قدرت تفکیک در دستگاه ها متفاوت می باشد و نکته ای باید به آن توجه کنید این است که عمق نفوذ دستگاه در حالت تفکیک کمتر از حالت all metal (همه فلزات) می باشد.

چون در حالت تفکیک برای تشخیص هرچه بهتر هدف و تعیین نوع آن از قدرت دستگاه کاسته می شود و حساسیت دستگاه بالا می رود و همین امر باعث می شود عمق کلی دستگاه در زمان استفاده از حالت تفکیک تقریبا نصف شود. (این کاهش عمق بستگی به مدل دستگاه هم دارد ).

دستگاه طلا یاب مکمل

اگر کاوشگری هستید که می خواهید درصد موفقیت شما به بالاترین حد ممکن برسد. می توانید غیر از سیستم نقطه زن، از مکمل های گنج یابی هم بهره ببرید. این دستگاه ها می توانند در شرایط مختلف به کمک شما بیایند. در ادامه برخی از این سیستم ها را به شما معرفی خواهیم کرد.

ردیاب

یکی از مکمل های فلزیاب پالسی، ردیاب آنتنی است. که می توانند به صورت فرکانسی و خوراک خور عمل کنند. این ردیاب ها محفظه هایی برای قرار دادن جنسی که می خواهیم کاوش کنیم دارند.

به زبان دیگر می توانیم دو تیکه طلا هم عیار در دسته ها قرار دهیم و ردیاب را به صورت قائم در دست بگیریم و منتظر چرخیدن سر آنتن ها شویم تا از حضور طلا در منطقه کاوش آگاه شویم. یا از طریق فرکانسی که روی پنل است می توانید ردیاب را تنظیم کنید و طلا را در محیط شناسایی کنید.

یون یاب

یون یاب دسته این ست که می تواند گاز طلاهای باستانی و جدید  را به راحتی در محیط هایی مانند غار و زمین های آلوده شناسایی کند. این ابزار می تواند بهترین کارایی را در شرایطی داشته باشد که زمین ها به صورت مرطوب و غیر قابل کاوش باشند. این مکمل در کنار فلزیاب نقطه زن پالسی کارایی مناسبی دارد.

اسکنر(طلایاب تصویری)

اسکنرها که متشکل از سنسورهای مختلف هستند. می توانند تصاویر لایه های زمین را به دست اپراتور برسانند. این سیستم می تواند فلزیاب ها را به دستگاه های تصویری تبدیل کند.

تصاویر صادر شده از اسکنرها به دو صورت به دست اپراتور می رسد. یکی به شکل لایو اسکن که تصویر را به شکل زنده و قدم به قدم شکل می دهد و یکی به صورت تصویر برداری که اول کاوشگر سنسورها را از روی زمین رد می کند بعد تصاویر را آنالیز می کند.

وجود طلا در حفره های باستانی، در تابوت ها و مقبره هایی که قرن ها از عمر آن گذشته است. توسط سنسورهای تصویری بسیار ساده است. و سیستم تصویری می تواند یکی مکمل بسیار کار آمد در گنج یابی و دفینه یابی باشد.

سوپر سنسور

سوپر سنسور یک دسته عمودی است که به دو سنسور حرفه ای مجهز شده است. کمپانی آی کا پی وی در این سیستم از دو سنسور مگنومتر بهره می برد که بهترین و بالاترین تکنولوژی در جهان است.

سوپر سنسور می تواند در شرایط کوهستانی یا مناطق صعب العبور بسیار کارآمد باشد. چرا که حمل فلزیاب با لوپ در این شرایط بسیار سخت است. پس اگر قصد کاوش در این مناطق را دارید حتمأ از سوپر سنسورها بهره ببرید.

ویژگی های دیگر یک دستگاه طلایاب حرفه ای

  •  دستگاه طلایاب باید عمق نفوذ  ۳ الی ۴ متر را داشته باشد(توجه کنید که عمق نفوذ های نجومی 30 متر و 40 متر و … دروغی بیش نیستند)
  • دارای نشانگر عمق کاوش باشد
  • دارای قابلیت تنظیم و تغییر فرکانس باشد (شیفت فرکانس)
  • داری نشانگر حساسیت باشد و قابلیت تنظیم و تغییر میزان حساسیت را داشته باشد
  • باید قابلیت تفکیک کنندگی بین آهن و غیر آهن را داشته باشد و در صورت جدید بودن دستگاه مد فقط طلا (Just Gold) را داشته باشد
  • دارای هر دو نوع بالانس دستی و اتوماتیک باشد (بالانس دستی برای کاوشگران حرفه ای بسیار مهم است)
  • دارای تفکیک حداقل 60 درصد باشد
  • ویژگی حذف ذرات ناخواسته را داشته باشد(این عامل سبب افزایش دقت دستگاه میشود)
  • تصویری بودن دستگاه فلزیاب طلایاب یک قابلیت اضافه و کمکی است و ربطی به عملکرد و کیفیت آن ندارد. شاید فلزیاب تصویری در نظرتان حرفه ای تر بنظر بیاید ولی به یاد داشته باشید تصویری بودن هیچ ربطی به عملکرد دستگاه ندارد اما کار با دستگاه طلایاب و یا فلزیاب تصویری تشخیص اهداف را راحت تر کرده است.
  • سبک و کم حجم باشد این عامل سبب میشود که علاوه بر حمل آسان ، نگهداری از آن نیز راحت تر شود
  • امکان حذف ذرات ناخواسته حداقل 50 درصدی را داشته باشد زیرا مهم ترین عامل در قیمت گذاری یک گنج یاب یا فلزیاب همین عامل حذف ذرات است.
  • نتیجه گیری

  • ما دستگاه خاصی را به عنوان طلایاب حرفه ای به شما معرفی نمی کنیم. چرا که دستگاه ها بر اساس محیط کاوش و تخصص اپراتور و هزینه ای که در نظر دارید می تواند متفاوت باشد.
  • اما به شما توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی، تحقیق کنید و به مشاورین آی کا پی وی تماس بگیرید.
  • چرا که طلایاب های این کمپانی در بالاترین سطح قرار دارد. و  این کیفیت با کمترین قیمت، خدمات پس از فروش و ضمانت طولانی مدت به همراه تست و ارسال به سراسر ایران، به شما ارائه می شود. برای مشاهده مدل ها و قیمت محصولات می توانید به صفحه لیست قیمت طلایاب مراجعه کنید.

جهت خرید فلزیاب از نمایندگی فلزیاب در شیراز یا نمایندگی فلزیاب تهران به همراه گارانتی معتبر، آموزش رایگان، خدمات پس از فروش، می توانید با شماره 09917579030 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و خرید