گنج یاب اسکنر تصویری

گنج یاب اسکنر تصویری

گنج یاب اسکنر تصویری

عرصه فلزیابی و گنج یابی یکی از فعالیت های کاری بوده که همیشه همگام با پیشرفت علم و تکنولوژی بوده است و بخاطر بازار فروش گسترده جهانی که دارد ، تولید کنندگان دستگاه گنج یاب و فلزیاب تمام تلاش خود را بکار می برند تا از به روز تکنولوژی ها در ساخت محصولات خود استفاده کنند تا هم مشتریان خود را راضی نگه دارند و هم از رقبای خود عقب نمانند. در بازار جهانی گنج یاب ها پر استفاده ترین دستگاه ها در بین کاوشگران به حساب می آید. گنج یاب ها دارای مدل های مختلفی هستند که در مقالات قبلی به برخی آن ها اشاره کردیم ، اما در این مطلب قصد داریم در مورد گنج یاب اسکنر تصویری صحبت کنیم. 

گنج یاب اسکنر تصویری
گنج یاب اسکنر تصویری

گنج یاب اسکنر تصویری :

همان طور که می دانید اسکنر ها این قابلیت را دارند تا زمین را اسکن کرده و اطلاعات دریافتی را به صورت تصویر به اپراتور نشان دهد. گنج یاب اسکنر تصویری می توانند علاوه بر تشخیص فلز در زیر زمین ، ابعاد و عمق حدودی آن را نیز مشخص کند. اما ویژگی خوب دیگر این گنج یاب ها قدرت تفکیک عالی در کار عمق کاوش بالا می باشد. این دستگاه ها بخاطر قابلیت هایی که ارائه می دهند در بین کاوشگران از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار می باشند. این گنج یاب ها معمولا دارای سه مدل زیر می باشند.

  • گنج یاب اسکنر پالسی
  • گنج یاب اسکنر مگنومتر
  • گنج یاب اسکنر GPR

بررسی نحوه کارکرد اسکنر ها :

همان طور که از اسم آن ها مشخص است ، این گنج یاب ها برای اسکن لایه های زمین مورد استفاده قرار می گیرند اما قضیه فقط به همین جا ختم نمی شود ، مسئله مهم نوع سیستم کاری اسکنر می باشد که تفاوت های بسیاری را در خروجی نشان می دهند. در بین اسکنر ها بهترین نوع اسکنر پالسی می باشد که قدرت تفکیک عالی و عمق کاوش بالایی دارد و همچنین عملکرد بهتری را در زمین های معدنی و شور را دارا می باشند. علاوه بر این ها بهترین گزینه برای کشف دفینه و گنج های باستانی می باشد. البته برای پیدا کردن حفره ها و راهروهای زیرزمینی، اتاقک ها و مقبره ها نیز می توان استفاده کرد.

اما اسکنر مگنومتر که از سنسور های مگنومتر جهت اسکن استفاده می کند فقط فلزات آهنی حساس هستند که نسبت به اسکنر های پالسی عمق کاوش پایینی دارند، اما دقت بهتری در محیط کاوش دارند و از قیمت بالاتری هم بخوردار هستند. اطلاعاتی سیستم های مگنومتر دریافت می کنند توسط نرم افزار خاصی به تصاویر سه بعدی تبدیل می شود تا اپراتور با تجزیه و تحلیل داده ها بتواند عمق هدف ، ابعاد آن را تخمین بزند. دستگاه اسکنر GPR مناسب برای کارهای ژئوفیزیک و زمین شناسی می باشد و قابلیت تشخیص فلز را ندارند و زمین شناسان از آن برای بررسی لایه های زمین کمک می گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و خرید